Gezonde, effectieve en smaakvolle, gecertificeerd biologische sportrepen én snacks voor actieve mensen!

PROBAR® is een merk op het gebied van gezonde, effectieve en vooral smaakvolle sportrepen en snacks. Deze zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van gecertificeerd biologische ingrediënten, speciaal voor actieve mensen. Het van oorsprong Amerikaanse merk biedt een keuze uit (maaltijdvervangende) repen en snacks die gebruikt worden voorafgaand aan, tijdens en na (duur)sport activiteiten.

PROBAR® is speciaal ontwikkeld voor mensen die kwaliteitseisen stellen aan hun voeding. Het is een merk dat erg populair is in de kanalen van intensieve (duur)sportactiviteiten zoals hardlopen, wielrennen, mountainbiken, schaatsen en andere duursporten waarbij veel energie vereist is. Het assortiment heeft producten met een focus op elke sportbehoefte en op ieder moment, zowel voor, tijdens als na het sporten.

biologisch

Goede sportvoeding, puur, biologisch en zonder concessies

De producten van PROBAR®  zijn ideaal bij hoge intensiteit sporten en bij activiteiten waarbij een goede voeding van groot belang is. Alle producten   zijn ontwikkeld op basis van biologische groenten, fruit, zaden, pitten en granen. Dit zorgt voor een hoogwaardige lijn met eerlijke voedingsrepen en snacks,  zonder concessies te doen ten aanzien van de kwaliteit en smaak.

Vóór het sporten: PROBAR® Meals

De PROBAR® Meals zijn hoogwaardige, maaltijdvervangende repen die ca. 1 tot 3 uur VOORAFGAAND aan de inspanning worden gebruikt. De ingrediënten in deze voedingsrijke repen zijn plantaardig en gecertificeerd biologisch en bestaan uit fruit, noten en zaden, afkomstig uit duurzame bronnen. Elke PROBAR® Meal bevat tussen de 360-390 calorieën, 7-10 gram proteïnen en 5-6 gram vezels. De PROBAR®  Meals zijn verkrijgbaar in de varianten Original Blend, Wholeberry Blast en Almond Crunch.

Tijdens het sporten: PROBAR® Fuel™ en PROBAR® Bolt®

biologisch

PROBAR® Fuel™ en PROBAR® Bolt® zijn beide gericht op een snelle opname van energie TIJDENS de inspanning. Ze worden elke 30 minuten tijdens het sporten gebruikt. PROBAR® Fuel™ Strawberry Sleeve is een smakelijke, gluten- en melkvrije reep met 333 calorieën. Deze is samengesteld op basis van onder andere dadelpasta, cashewnoten, haver, haverzemelen, chiazaad en aardbeien. PROBAR® Bolt® Organic Energy Chews Orange zijn vitaminerijke, biologische, gluten-en en melkvrije energiesnoepjes met een aangename winegumstructuur en hebben een frisse sinaasappelsmaak. Ze bevatten een mix van complexe koolhydraten, B-vitamines (B3, B6 en B12) en Kalium.

Na het sporten: PROBAR® Base® Protein Bar

Voor NA de inspanning is er de Base® Protein Bar, dé best verkochte, hoogwaardige proteïnereep van PROBAR® in de EU. Deze glutenvrije reep zit boordevol plantaardige eiwitten voor een optimaal herstel van de spieren na sportieve inspanningen. Elke reep bevat 414 calorieën, 20 gram sojaproteïnen, 5,7 gram vezels en is aangevuld met onder andere chia- en lijnzaad. Deze reep is verkrijgbaar in de variant Cookie Dough.

Als verantwoorde tussendoortjes op elk gewenst moment van de dag: PROBAR® Bites™

De PROBAR® Bites™ zijn verantwoorde en gezonde, glutenvrije en vezelrijke tussendoortjes, voor elk gewenst moment van de dag. De ingrediënten in deze heerlijke repen zijn plantaardig, biologisch en zijn afkomstig uit duurzame bronnen. Iedere reep bevat 190 calorieën en 6 gram plantaardige proteïnen op basis van rijst. De PROBAR® Bites™ zijn verkrijgbaar in de varianten Coconut Almond en Mixed Berry.

probar roducten

Wist je dat...

PROBAR®  trots partner is van o.a. Pro Cycling Team Tinkoff Saxo met o.a. de bekende wielrenner Alberto Contador. Zij gebruiken de sportrepen en snacks al enkele jaren. Tijdens de afgelopen Tour De France was dit dan ook zichtbaar in Nederland.