Ga met elkaar om zoals met je familie.

We staan er bij PROBAR voor dat de groei van ons bedrijf hand-in-hand gaat met zorgvuldig omgaan met contacten en het stimuleren van persoonlijke groei. Wij creëren betekenisvolle, langdurige banden met onze medewerkers, leveranciers en klanten in een gemeenschap waar vertrouwen aan de basis ligt. Werken bij PROBAR is niet zoals iedere andere baan, het is werken vanuit een gedeelde passie.

Laat je daden een weerspiegeling zijn van jezelf.

We vertellen het onze kinderen iedere dag weer: Bij PROBAR hebben wij betrouwbaarheid, eerlijkheid, integriteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan en gebruiken wij dit om onze betrokkenheid bij de PROBAR® familie en de gemeenschap te realiseren.

Grote stappen, kleine sporen.

PROBAR® is een duurzame REAL FOOD-keuze. Onze ingrediënten zijn gemaakt op basis van planten afkomstig uit duurzame bronnen die een kleine invloed op de aarde hebben en alleen een belangrijke en positieve invloed op ons lichaam hebben.

Wij houden van echt voedsel en we houden van ons werk. We lachen ook iedere dag. Wat heb je nog meer nodig?

We voelen ons niet schuldig, want waarom zouden we?

We willen altijd het juiste te doen. We geven minder om hoge winsten, des te meer om integriteit en kwaliteit. We presteren op het hoogste niveau, ondanks de kosten. Geen reden voor een schuldgevoel.

Organisch

Alleen de dingen die je lichaam écht nodig heeft, niks meer.

Wat is Organisch voedsel precies?

Je komt de supermarkt binnen en je baant je een weg naar de producten. In het schap ligt een een appel mét een organische sticker, en éen zonder. Beide zijn glanzend. Beide zijn stevig. Beide zijn rood. Welke kies je dan?

Of voedsel ‘organisch’ is of niet is afhankelijk van hoe de boer het product heeft verbouwt en verwerkt. Dit kan gelden voor groenten en fruit, maar ook voor zuivel en vlees. De USDA definieert biologische landbouw als "een Ecologisch Productie Management systeem dat de biodiversiteit, biologische cycli, en de bodem biologische activiteit stimuleert. Het is gebaseerd op minimaal gebruik van externe hulpbronnen zoals pesticide en zorgt voor herstel van de ecologische harmonie.

Waarom kiest PROBAR® voor het gebruik van biologische ingrediënten?

Simpel gezegd, organische producten zijn schoner voor het milieu. Niet alleen schoner voor het milieu, maar ook voor je lichaam! Biologische landbouwpraktijken besparen bodem, water en verminderen de vervuiling door geen gebruik te maken van kunstmest en pesticide. Dit resulteert in schoner voedsel en dus ook meer brandstof voor je lichaam!

We zijn toegewijd aan het handhaven van de integriteit van onze producten, daarom beschikken wij ook over de USDA of QAI organisch vignetten op onze producten.

Je hebt het recht op deze informatie!

Wat genetisch gemanipuleerde organismen?

Genetisch Gemanipuleerde Organisme (GGO) zijn groenten, zaden, fruit, zuivel of vlees waarvan het  DNA van verschillende soorten wordt samengevoegd door middel van deze experimentele techniek, maken combinaties van plantaardige, dierlijke, bacteriële en virale genen die niet voorkomen in de natuur of traditionele kruising. Hierdoor blijven producten langer dan normaal houdbaar, worden ze glanzender, maar hierdoor ook schadelijker en zijn ze niet meer natuurlijk.

Wat houdt een "niet-GGO-project verificatie' in?

Het doel achter het niet-GGO-Project verificatie is om consumenten duidelijk te laten zien of het product wat zij in de handen hebben wel of niet genetisch gemanipuleerd is. Dit doormiddel van een zegel op de verpakking. Dit zegel verzekert de consument er van dat het product uitgebreid getest is door onafhankelijke derden zodat honderd procent zeker vast staat dat het product écht organisch is.

Waarom zijn PROBAR® producten gecontroleerd door het niet-GGO-project?

Er zijn vele redenen waarom PROBAR ervoor kiest om zijn producten te laten keuren voor het niet-GGO-project. Het belangrijkste doel achter onze niet-GGO-Project verificatie is gewoon om de hoogst standaard mogelijk te handhaven. De aankoop van niet-GGO-project geverifieerde producten helpt ook de financiering van de non-profit organisatie niet-GGO-project, die op zijn beurt ondersteunt en coördineert tussen zaadfokkers, boeren, verwerkers en fabrikanten. Het niet-GGO-project heeft een belangrijke rol in het beschermen en uitbreiden van de beschikbaarheid van niet-GGO-zaden, ingrediënten en producten.

Het belangrijkste doel achter de niet-GMO-Project verificatie is gewoon om de hoogste standaard mogelijk te handhaven. PROBAR® doet geen concessies als het gaat om kwaliteit, en onze niet-GGO-project geverifieerde producten zijn het bewijs dat verpakte levensmiddelen kwaliteit, duurzaamheid, zuiverheid en smaak kunnen behouden, soms zelfs nog meer dan gemanipuleerde voedingsmiddelen.

probar roducten